Kulturologija

Novi medijski žanrovi

Reklame su postale naša svakodnevica, nažalost ne možemo ih izbaciti ili maknuti s naših programa pa zbog njihovog stalnog pojavljivanje koje nekad traje toliko dugo da smo već zaboravili što smo pratili na TV-u, neke reklame možemo definirati kao zanimljive dok postoje i one manje zanimljive, odnosno iritantne.

Reklamu koju bih ja izdvojila kao vrlo domišljatu je Jana voda s porukom. Jedina je voda s porukom i to mi se jako sviđa. Ako se usred dana osjećamo loše ili imamo manjak energije i potrebna nam je hidratacija, uzet ćemo vodu koja će nas osvježiti ali u isto vrijeme oraspoložiti svojim originalnim porukama. Žele nas potaknuti na razmišljanje i to da naše misli stvaraju naš život i da ako želimo biti sretni da trebamo misliti pozitivno i uživati u svakom danu.

TV reklama koja mi se nikako nije svidjela i iritirala me svakom pojavom bila je Tele2 reklama gdje su proizvode reklamirali na način da su šaptali i tako pokušali privući našu pozornost. No ta reklama se pokazala kao jedna od iritantnijih i s vrlo lošim komentarima. Nadam se da se više neće pojavljivati na malim ekranima.

Views: 8

Add a Comment

You need to be a member of Kulturologija to add comments!

Join Kulturologija

© 2020   Created by Vesna Srnic.   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service