Kulturologija

Novi medijski žanrovi

Vesna Srnic's Comments

Comment Wall (17 comments)

At 22:27 on December 20, 2009, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

Željela bih vas pitati imamo li u utorak predavanje Novih medijskih žanrova.

Lijep pozdrav!
At 17:44 on December 21, 2009, Vesna Srnic said…
Kolegice Andreja, imate sutra, u utorak, kratki susret s profesorom Frelihom koji vam je dao neke zadatke glede fotografija. Ja ne dolazim zbog problema s poledicom i prijevozom, ali cemo nadoknaditi iza Nove godine, moguce dva puta u tom tjednu.

Ugodni blagdani,
V. Srnic
At 21:37 on January 6, 2010, Laura Mundinac said…
Poštovana profesorice!
Nisam znala za kodeks pošto nisam bila tada na predavanju. Pročitala sam ga i od sada ću ga se pridržavati.
Ispričavam se!
Pozdrav!
At 21:30 on January 21, 2010, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

S obzirom na to da ćete uskoro ocjenjivati naše porfolie, željela bih samo napomenuti kako imam autorska na sve pjesme koje sam stavljala jer sam dio tima koji ih je radio te da stavljajući ih ovdje ne kršim Etički kodeks.

Lijep pozdrav i do skorašnjeg viđenja!
At 1:22 on January 25, 2010, Tomislav Levak said…
Poštovana profesorice,
s obzirom da ćete, kako ste i najavili, do utorka, 26. siječnja, ocijeniti naše portfolije, želio bih napomenuti kako sam neke evente danas "updejtao", jer sam shvatio da nemam navedene izvore s web stranica, što ste tražili. Također, sukladno Vašim napucima i Etičkom kodeksu, na svoju stranicu postavio sam sve sadržaje na koje imam autorska prava, što uključuje i pjesmu HPD "Lipa" Osijek (odnosno obradu pjesme "California Dreamin'", za koju smo ZAMP-u platili naknadu) te dva video uratka mlade akademske umjetnice Željke Fuderer-Levak. Također, to se odnosi i na objavljene fotografije, a svih 14 blogova sam napisao ja i nisam prenosio tuđe tekstove. Nadam se da će to biti dovoljno, uz napomenu da sam kao izvanredni student ipak uspio pohađati veći dio Vaših predavanja.
S poštovanjem
Tomislav Levak
At 10:27 on January 25, 2010, Laura Mundinac said…
Poštovana profesorice!
Ja nisam napisala niti jednu vijet, niti sam ju uzela od drugih.Ti eventi koji su na mom profilu su eventi na koje su me kolege pozvali,ispod svakog piše tko ga je napisao.A što se tiče dolaska na predavanje, ja sam izvanredni student znam da nisam bila na savkom predavanju, ali sam bila više od jedanput!
At 15:51 on January 25, 2010, Vesna Srnic said…
Kolegice Mundinac, ako ste bili na predavanjima vise od jednom, zasto ste kasnili toliko da se niste stigli ni potpisati ili zasto se niste potpisali ako ste bili tamo od pocetka?! Na popisima vas nema (trebam li vam skenirati?), uostalom uvjerit cete se sutra osobno... A vijesti ste trebali napisati...Ukoliko ste kolokvirali s visom ocjenom, rado cu vam podici ocjenu! Inace izvanredni studenti trebaju biti na 50% predavanja, dakle na 5 sati, ali ste trebali napisati na popisu da ste izv. kao sto su svi drugi napisali...

pozdrav,
prof. Srnic
At 18:12 on January 25, 2010, Iva Ćurić said…
Poštovana!
Pazila sam na izostanke i znam samo da nisam bila dvaput i onaj prvi put kada smo se samo upisivali na kolegij jer sam se prvo upisala na jedan drugi.
I kod profesora Freliha sam bila uvijek tako da ne shvaćam stvarno kako je to manje od 50% i ne znam što sada?
Lijep pozdrav
At 19:44 on January 25, 2010, Dorotea Zovko said…
Poštovana profesorice!
Cijenim vaše mišljenje, ali jedina predavanja iz "Novih medijskih žanrova" koje nisam pohađala bila su 3 i to jedno početno, te ono prije i poslije praznika jer sam bila na skijanju. A što se tiče tekstova smatram da je najbitnije razvijati svoj stil pisanja i nisam pobornica suhoparnog izvještavanja, ali ako za vaš kolegij trebam pisati primjerenije u bilo kojem smislu molim vas da me o tom obavjestite. Slike sam prekjučer stavila na stranicu jer mi je fotoaparat bio na popravku,a pjesmi ću sada skinuti sa stranice. Nadam se da će sve nedoumice biti rješene, jer sam u ove zadatke ipak uložila dosta truda. Lijep pozdrav
At 19:50 on January 25, 2010, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

Željela bih vas pitati kada mi sutra imamo predavanje? Pročitala sam na nečijem portfoliu (Nisam sigurna, ali mislim da je u pitanju portfolio kolegice Virag) da je od 9 do 10, pa me zanima je li uistinu tako?

Unaprijed hvala na odgovoru i lijep pozdrav! Također, hvala i na ocjeni izvrstan :).
At 20:01 on January 25, 2010, Antonio Bunoza said…
Bend se slaže s javnom izvedbom pjesme, imam dopuštenje svih članova.
At 20:31 on January 25, 2010, Snježana Barić-Šelmić said…
Poštovana profesorice Srnić,

izvanredna sam studentica koja usput i radi u Zagrebu, pa pokušavam uskladiti poslovne i obveze studija, ali sam bila kod profesora Freliha i izlagala fotografije.
Sutra ću svakako doći na Vaše predavanje.
S poštovanjem,
Snježana Barić-Šelmić
At 22:01 on April 1, 2010, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice,
ideja je uistinu odlična i voljna sam sudjelovati (čak i što se tiče promoviranja izložbe i prodaje u humanitarne svrhe).
Također, sviđa mi se i ideja o pisanju za media-via, pa ukoliko želite izvještaje vezane uz aktualne kulturne događaje u Osijeku, mogu Vam slati dosta redovito jer posjećujem većinu izložbi i promocija, pa ovo smatram dobrom praksom.
Lijep pozdrav!
At 11:36 on April 2, 2010, Sanja Bon said…
Poštovana profesorice,
podržavam Vašu ideju za izložbu Kreativnih čaša. Imate moj pristanak.
At 23:13 on April 5, 2010, Vlatko Franjin said…
Poštovana profesorice,
imate i moj pristanak.
Lijep pozdrav!
At 21:43 on April 6, 2010, Anita Kovacevic said…
Profesorice imate i moj pristanak . :)
Lijep pozdrav!
At 12:18 on April 14, 2010, Laura Mundinac said…
Profesorice imate i moj pristanak .

You need to be a member of Kulturologija to add comments!

Join Kulturologija

© 2024   Created by Vesna Srnic.   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service