Kulturologija

Novi medijski žanrovi

Vesna Srnic
  • Female
  • Slavonski Brod
  • Croatia

Vesna Srnic's Friends

  • Vlatka Balaš
  • Anita Kovacevic
  • Laura Mundinac
  • Žana Jamaković
  • Andreja Čičak

Gifts Received

Gift

Vesna Srnic has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Vesna Srnic's Page

Latest Activity

Vesna Srnic posted a blog post

Upozorenje kod pisanja kolokvija

Cijenjeni kolege/ice, kolokvirali ste 1. kolokvij, iako vas je nekoliko prepisivalo sadržaje s Interneta, što se smatra krađom tuđih sadržaja i ne biste trebali uopće proći ovaj kolokvij ukoliko niste dobili 10 bodova iz 2. zadatka. Ovaj puta neka to bude upozorenje. Možete koristiti tuđe radove ukoliko ih citirate, a ne na ovakav način, krađom radova zaštićenih autorskim pravima, e da izbjegnete proučavanje predavanja iz kolegija. Stoga, u bilješku ispod objave na blogu, studenti koji su…See More
Nov 14, 2020
Vesna Srnic posted photos
Nov 5, 2017
Vesna Srnic posted an album
Nov 4, 2017

Vesna Srnic's Photos

Vesna Srnic's Blog

Upozorenje kod pisanja kolokvija

Cijenjeni kolege/ice,

 
kolokvirali ste 1. kolokvij, iako vas je nekoliko prepisivalo sadržaje s Interneta, što se smatra krađom tuđih sadržaja i ne biste trebali uopće proći ovaj kolokvij ukoliko niste dobili 10 bodova iz 2. zadatka. Ovaj puta neka to bude upozorenje. Možete koristiti tuđe radove ukoliko ih citirate, a ne na ovakav način, krađom radova zaštićenih autorskim pravima, e da izbjegnete proučavanje predavanja iz kolegija. Stoga, u bilješku…
Continue

Posted on November 14, 2020 at 19:04

Comment Wall (17 comments)

At 22:27 on December 20, 2009, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

Željela bih vas pitati imamo li u utorak predavanje Novih medijskih žanrova.

Lijep pozdrav!
At 17:44 on December 21, 2009, Vesna Srnic said…
Kolegice Andreja, imate sutra, u utorak, kratki susret s profesorom Frelihom koji vam je dao neke zadatke glede fotografija. Ja ne dolazim zbog problema s poledicom i prijevozom, ali cemo nadoknaditi iza Nove godine, moguce dva puta u tom tjednu.

Ugodni blagdani,
V. Srnic
At 21:37 on January 6, 2010, Laura Mundinac said…
Poštovana profesorice!
Nisam znala za kodeks pošto nisam bila tada na predavanju. Pročitala sam ga i od sada ću ga se pridržavati.
Ispričavam se!
Pozdrav!
At 21:30 on January 21, 2010, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

S obzirom na to da ćete uskoro ocjenjivati naše porfolie, željela bih samo napomenuti kako imam autorska na sve pjesme koje sam stavljala jer sam dio tima koji ih je radio te da stavljajući ih ovdje ne kršim Etički kodeks.

Lijep pozdrav i do skorašnjeg viđenja!
At 1:22 on January 25, 2010, Tomislav Levak said…
Poštovana profesorice,
s obzirom da ćete, kako ste i najavili, do utorka, 26. siječnja, ocijeniti naše portfolije, želio bih napomenuti kako sam neke evente danas "updejtao", jer sam shvatio da nemam navedene izvore s web stranica, što ste tražili. Također, sukladno Vašim napucima i Etičkom kodeksu, na svoju stranicu postavio sam sve sadržaje na koje imam autorska prava, što uključuje i pjesmu HPD "Lipa" Osijek (odnosno obradu pjesme "California Dreamin'", za koju smo ZAMP-u platili naknadu) te dva video uratka mlade akademske umjetnice Željke Fuderer-Levak. Također, to se odnosi i na objavljene fotografije, a svih 14 blogova sam napisao ja i nisam prenosio tuđe tekstove. Nadam se da će to biti dovoljno, uz napomenu da sam kao izvanredni student ipak uspio pohađati veći dio Vaših predavanja.
S poštovanjem
Tomislav Levak
At 10:27 on January 25, 2010, Laura Mundinac said…
Poštovana profesorice!
Ja nisam napisala niti jednu vijet, niti sam ju uzela od drugih.Ti eventi koji su na mom profilu su eventi na koje su me kolege pozvali,ispod svakog piše tko ga je napisao.A što se tiče dolaska na predavanje, ja sam izvanredni student znam da nisam bila na savkom predavanju, ali sam bila više od jedanput!
At 15:51 on January 25, 2010, Vesna Srnic said…
Kolegice Mundinac, ako ste bili na predavanjima vise od jednom, zasto ste kasnili toliko da se niste stigli ni potpisati ili zasto se niste potpisali ako ste bili tamo od pocetka?! Na popisima vas nema (trebam li vam skenirati?), uostalom uvjerit cete se sutra osobno... A vijesti ste trebali napisati...Ukoliko ste kolokvirali s visom ocjenom, rado cu vam podici ocjenu! Inace izvanredni studenti trebaju biti na 50% predavanja, dakle na 5 sati, ali ste trebali napisati na popisu da ste izv. kao sto su svi drugi napisali...

pozdrav,
prof. Srnic
At 18:12 on January 25, 2010, Iva Ćurić said…
Poštovana!
Pazila sam na izostanke i znam samo da nisam bila dvaput i onaj prvi put kada smo se samo upisivali na kolegij jer sam se prvo upisala na jedan drugi.
I kod profesora Freliha sam bila uvijek tako da ne shvaćam stvarno kako je to manje od 50% i ne znam što sada?
Lijep pozdrav
At 19:44 on January 25, 2010, Dorotea Zovko said…
Poštovana profesorice!
Cijenim vaše mišljenje, ali jedina predavanja iz "Novih medijskih žanrova" koje nisam pohađala bila su 3 i to jedno početno, te ono prije i poslije praznika jer sam bila na skijanju. A što se tiče tekstova smatram da je najbitnije razvijati svoj stil pisanja i nisam pobornica suhoparnog izvještavanja, ali ako za vaš kolegij trebam pisati primjerenije u bilo kojem smislu molim vas da me o tom obavjestite. Slike sam prekjučer stavila na stranicu jer mi je fotoaparat bio na popravku,a pjesmi ću sada skinuti sa stranice. Nadam se da će sve nedoumice biti rješene, jer sam u ove zadatke ipak uložila dosta truda. Lijep pozdrav
At 19:50 on January 25, 2010, Andreja Čičak said…
Poštovana profesorice!

Željela bih vas pitati kada mi sutra imamo predavanje? Pročitala sam na nečijem portfoliu (Nisam sigurna, ali mislim da je u pitanju portfolio kolegice Virag) da je od 9 do 10, pa me zanima je li uistinu tako?

Unaprijed hvala na odgovoru i lijep pozdrav! Također, hvala i na ocjeni izvrstan :).

You need to be a member of Kulturologija to add comments!

Join Kulturologija

 
 
 

© 2024   Created by Vesna Srnic.   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service